Avellanet Ambients posa a la vostra disposició el seu catàleg de paviments ceràmics, obtinguts de les més avançades tècniques de producció i amb una gran qualitat i versatilitat en els seus dissenys. Seguint les noves tendències, les nostres coleccions de paviments posen de manifest una inspiració profunda en els materials naturals, sense renunciar a les propietats i característiques intrínseques de la ceràmica.

Coleccions que reprodueixen la textura del ciment, més versàtils i fàcils d'instal·lar que els paviments continus, que, a més a més, inclouen sèries d'un alt valor ecològic donada la seva elevada concentració en materials reciclats.

La nostra extensa oferta en pedres ceràmiques contempla l'àmplia diversitat que podem trobar en el nostre entorn: granits, pedres calcàries, quarcites, basalts..., amb especial atenció a les pissarres ceràmiques que emulen fidelment la riquesa i varietat tonal d'aquestes roques metamòrfiques; i les refinades reproduccions de selectes marbres que impregnen d'elegant distinció cada ambient.