El parquet, caracteritzat per la seva resistència, és dia a dia millorat per a oferir un producte sofisticat capaç de recrear la bellesa natural a qualsevol ambient. A més, ofereix una àmplia gama de colors i formats que fan de la col·lecció de parquets d'Avellanet Ambients una col·lecció molt interessant.

El parquet d'Avellanet Ambients destaca per la seva resistència especialment alta a l'abrassió i a l'impacte. Generalmente és resistent també a la pressió i a les ratllades. També és resistent a les cremades de cigarretes i a llum ultraviolada. Gràcies al recobriment de la superficie d'alta qualitat, el parquet d' Avellanet Ambients té molta solidesa. La brutícia i la pols no s'hi adehereixen i es pot aspirar molt fàcilment per garantir un ambient agradable i higiènic, generant espais de vida visualment atractius i molt valorats per les persones al·lèrgiques.

El parquet pot ser utilitzat en espais privats o comuns. És per això que Avellanet Ambients us ofereix una selecció de diferents parquets, per així donar resposta a qualsevol de les vostres necessitats constructives.